Europa Conference League

Συγκίνηση: Η κούπα του Conference League στο μνήμα του Μιλτιάδη Μαρινάκη και σε αυτό του Σάββα Θεοδωρίδη

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πήγαν την κούπα του Europa Conference League στο μνήμα του πατέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδη, αλλά και σε αυτό του Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Conference League, μίλησε στα Μέσα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η κούπα θα πάει στον πατέρα του, στο μνημείο της Θύρας 7 και φυσικά στον Σάββα Θεοδωρίδη.

Χθες (30/05) το τρόπαιο είχε φτάσει στο μνημείο που υπάρχει έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» για τα θύματα της Θύρας 7, ως ένδειξης τιμής για όλα εκείνα τα παιδιά που δεν πρόλαβαν την ομάδα τους να σηκώνουν το ευρωπαϊκό.

Η κούπα είχε σειρά να πάει στους άλλους δύο ανθρώπους που υποσχέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πρώτα, στο μνήμα του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη, έναν μεγάλο Ολυμπιακό όπως έχει πει και ο ίδιος χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του. Μια κίνηση συμβολική και ιδιαίτερα συγκινητική από το αφεντικό των Πειραιωτών, θέλοντας να τιμήσει και με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του πατέρα του.

Στη συνέχεια, η κούπα επισκέφτηκε το μνήμα και του αξέχαστου Σάββα Θεοδωρίδη, έναν άνθρωπο που αφοσιώθηκε σε όλη του τη ζωή στον Ολυμπιακό. Ένας θρύλος των ερυθρόλευκων που έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία του και πάντοτε ήταν εκεί για να υπερασπίζεται τα χρώματα που φορούσε η αγαπημένη του ομάδα.

Ο Ολυμπιακός δείχνει πως δεν ξεχνάει κανέναν. Όσους έφυγαν από τη ζωή και δεν πρόλαβαν να ζήσουν το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία του συλλόγου, το πρώτο ευρωπαϊκό στα χρονικά της ομάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τιμάει όσους ήταν δίπλα του στα εύκολα και φυσικά στα δύσκολα, οι οποίοι έβλεπαν και πανηγύριζαν από ψηλά αυτό το μοναδικό επίτευγμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x